Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Tomas (neregistrovaný/á)
vložené: 08. 10. 2011 15:20:19

Vynikajúci recept, ja som doteraz robil špízov z krkovičky, cibule a slaniny a mäso som vždy deň vopred natrel horčicou, gril. korením, soľou a olivovým olejom, každý špíz som zabalil do alobalu a piekol v trúbe hodinu na 210, ale tento recept je oveľa bohatší na chuť. Inak ja som ho vylepšil práve trochou olivového oleja a jedným malým kúskom maďarskej slaniny (piroška- taká špekatá slaninka, ktorá nie je vôbec slaná).



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz